Oomen Administratiekantoor verzorgt gehele boekhouding bij coffeeshops

Coffeeshops krijgen vaak achteraf grote problemen met de belastingdienst over de boekhouding. De coffeeshop heeft te maken met extra zware omstandigheden en moeilijke regels. De administratie wordt vaak verworpen en hoge aanslagen en boetes volgen.
Oomen Administratiekantoor heeft al vele zaken voor coffeeshops gewonnen waarbij aanslagen en boetes zijn komen te vervallen en waarbij de vergunning weer verkregen werd.

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen!
Vandaar dat Oomen Administratiekantoor sinds korte tijd ook de gehele boekhouding voor coffeeshops (maar ook andere horecabedrijven) verzorgt. Zo wordt niet alleen de boekhouding op een juiste manier uitgevoerd, maar wordt ook advies gegeven over de correcte bedrijfsprocessen en het bijhouden van de dagelijkse administratie. De voorraad (waarbij gelet dient te worden op de 500 grams eis), dagstaat en het kasboek zijn van essentieel belang voor de coffeeshop.

Oomen Administratiekantoor maakt gebruik van het een simpel en volledig boekhoudpakket. Het kasboek kan automatisch worden ingelezen. Er kan ook een koppeling worden gemaakt met de bankrekening. Facturen worden digitaal ingelezen en automatisch herkend.
Het opstellen van jaarcijfers, omzetbelasting, loonbelasting en winstbelasting worden correct en efficiënt gegenereerd.
De coffeeshop kan nu verzekerd zijn van een perfecte boekhouding dat tevens minder duur zal zijn.

Een goede boekhouding is cruciaal bij coffeeshops en andere horecabedrijven waar veel sprake is van contact geld. Als de belastingdienst een foutje ontdekt in het kasboek kan dit leiden tot grote problemen. Voorkom dit en laat de boekhouding verzorgen door een deskundige die veel ervaring heeft in dit werkgebied.