Wil Oomen

Oomen heeft meer dan 20 jaar ervaring en kennis opgedaan als controlespecialist, fraudeonderzoeker en heffingsmedewerker bij toezichthouders en opsporingsinstanties in het algemeen en de belastingdienst in het bijzonder. Onderzoeken naar mogelijke (fiscale) fraude, beoordelen administraties op gebreken, inkeerregeling, fiscale emigratie en fiscaal advies zijn de specifieke kennisgebieden/specialisaties van Oomen. Dit brede pakket aan kennis en ervaring maakt Oomen bij uitstek geschikt om problemen met diverse instanties te beslechten.

Wil Oomen heeft tijdens zijn 20 jaar bij de Belastingdienst veel grote onderzoeken verricht naar belastingfraude. Hij kent de organisatie en met name de werkwijze dan ook goed. De wens om zelfstandig ondernemer te worden is in de loop der jaren steeds groter geworden en na het afronden van enkele studies en een korte tussenstop bij Deloitte (afdeling forensic services) heeft Oomen deze stap in 2006 gezet.

Ruud Oomen is sinds 1 januari 2014 toegetreden tot het bedrijf. Nadat hij een diploma heeft behaald in (technische) bedrijfskunde is hij 5 jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven als accountmanager en consultant in de ICT. Hierdoor is hij gespecialiseerd in het doen van onderzoek en het beoordelen van administraties in het bijzonder. Op dit moment volgt hij de opleiding Rechten in Deeltijd op de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Inmiddels staat er een solide bedrijf met tevreden klanten. Vele zaken zijn met een voor de klant positief resultaat afgesloten, waaronder ook zaken die reeds jaren sleepten en als uitzichtloos werden bestempeld. Hier kan inzage (uiteraard geanonimiseerd) in worden verstrekt.